Rommelmarktcommissie

De rommelmarktcommissie van Oud Alblas organiseert jaarlijks een rommelmarkt en een oliebollen- appelbeignet actie. En eens in de 3 jaar een winterfair.

Rommelmarkt Oud-Alblas: 15 juni 2024. Tot 14 uur

Leden commissie
Zanelle Mans (voorzitter)
Liesbeth (secretaris)
Leo de Heus (penningmeester)
Leden: Jantine Bieren, Lieneke Damsteegt, Sjaak van Hattem, Liesbeth Heijkoop, Arjan ’t Hoen, Elna van Rees, Cees Verkerk, Willeke Versluis, Jarno de Kluijver, Rudolf de Kluijver, Elles Bons.

Contact
Liesbeth (secretariaat + ophalen spullen) >
Zanelle Mans (algemene zaken) > Tel: 06-40236843
Jantine Bieren (medewerk(st)ers) > Tel: 06-11256922
E-mail: rommelmarkt@hervormdoud-alblas.nl
Facebook: Rommelmarkt-Oud-Alblas
Instagram: rommelmarktoudalblas

Rommelmarkt
Op de zaterdag voor Vaderdag organiseert de rommelmarktcommissie de jaarlijkse rommelmarkt van het dorp. De rommelmarkt vindt plaats van 8.00 uur tot 14.00 uur rondom de kerk (dorpsstraat/ Schoolstraat/ Kerkstraat, Oud Alblas).
De ‘rommel’ die ingezameld is wordt gesorteerd en nagekeken aangeboden. U vindt op onze rommelmarkt kramen vol boeken, elektra, riet, blik, antiek & curiosa, huishoud & servies, (gewassen) beren, speelgoed, spelletjes, puzzels, sier, bloempotten, meubels, Cd’s & Dvd’s, etc..
Daarnaast is er een kraam vol fruit & groente, pannenkoeken, snoep & koek, verse salades en is er een terras waar u een kopje koffie kunt doen met wat lekkers erbij of kunt eten.  Voor de jongere kinderen is er een springkussen, grabbelton en suikerspin.

Inzamelen rommelmarkt spullen
Vanaf september t/m maart kunt u op de eerste zaterdag van de maand tussen 9.00 uur en 10.00 uur uw goede nog bruikbare spullen (geen computerschermen, zonnehemels) inleveren bij de loods aan de Ambachtsstraat.
Als u nog grote bruikbare spullen hebt die u zelf niet kunt brengen, bel dan Teus Gelderblom, dan halen wij die bij u op.
Het is niet mogelijk spullen buiten de ophaalzaterdagen in te leveren.
In maart en mei (data volgen) komen we, vanaf 9 uur, weer bij u langs om nog bruikbare spullen op te halen.

Medewerk(st)ers
Om de +/- 60 kramen te bemannen zoeken we iedere rommelmarkt weer zo’n 100 vrijwilligers. Uw hulp is van harte welkom! Geef uw beschikbaarheid door via de mail of neem contact op met Zanelle Mans.

Oliebollen- appelbeignet actie
Op 30 of 31 december is de jaarlijkse oliebollen- appelbeignet actie. Wij verkopen dan oliebollen, appelbeignets, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes op het dorp. U kunt er ook voor kiezen om ze te laten bezorgen! Eind november ontvangt u een bestelfolder.

Winterfair
Eind november/ begin december vindt eens in de 3 jaar de winterfair plaats. De winterfair vindt plaats in en rondom Beréa (Schoolstraat, Oud Alblas). Een kleine rommelmarkt met kramen vol puzzels, boeken, home & kerst, oliebollen, planten, etc.. En in de keuken wordt verse erwtensoep met worst geserveerd.