JEUGDCLUB ICHTHUS

Ichthus is voor meiden en jongens in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar (klas 3 en 4). We komen om de veertien dagen op zondagmiddag in Beréa vanaf 13.45 uur tot ongeveer 15.15 uur bij elkaar. We zien ook jou graag op onze club! Mocht jou dit niet onder ogen komen, dan hopen we dat je ouders je hierop attent zullen maken, want ook jij hoort er bij! We beginnen met een Bijbelstudie, meestal aan de hand van ‘Pit’, een tienerblad van de HGJB. Na de pauze doen we een spel. Als je de middag mee voorbereidt, heb je een grote inbreng op jouw middag! Hopelijk ben je geïnteresseerd en trekken we snel samen met jou op bij Ichthus!

Marcel Heijkoop

Bert Krijgsman

Dorinthe Breure

Jaarverslag jeugdclubs 2019-2021

Beste gemeenteleden,
Omdat de presentatieavond van de jeugdclubs dit jaar helaas niet door kon gaan, hebben we een online jaarverslag voor u gemaakt! We hopen u hiermee een indrukje te geven van onze afgelopen twee clubseizoenen. Ondanks de maatregelen kwamen we twee weekelijks bij elkaar. Live als dat mocht en anders digitaal! We hebben veel uit Gods woord mogen lezen en leren en fijne gesprekken met elkaar gehad.
Ook hebben we hele gezellige ontspannen avondjes gehad. Op 9 en 10 juli gaan we nog een nachtje kamperen, ons kamp dit jaar! Bid u mee om veel zegen voor de tieners en de leiding?!
Kijk met ons mee, hierbij het jaarverslag!