Huisbijbelkring

De Huisbijbelkring is sinds 2020 opgestart vanuit een behoefte om op een informele manier elkaar te ontmoeten in een huiselijke sfeer.

Het geformuleerde doel van de Huisbijbelkring luidt als volgt: De Huisbijbelkring organiseert voor de doelgroep 21+ opbouwende zinvolle avonden op een kleinschalige manier om meer van de Bijbel te leren en elkaar toe te rusten in het geloof.

Een Huisbijbelkring bestaat uit ca. 10 personen, waarvan 1 of 2 kringleiders. Dit kan bijvoorbeeld een getrouwd stel zijn. Zij zorgen ervoor dat voor elke avond de leden worden uitgenodigd en zij bewaken de voortgang. Tevens zijn zij contactpersoon met de centrale commissie.

Alle groepen behandelen hetzelfde studieboekje. Voor het seizoen 2023-2024 is dit: ‘Drama, spanning en vernieuwing’ geschreven door ds. J.W. Verboom.
We beginnen en eindigen het seizoen met een gezamenlijk start- en afsluitavond waar ontmoeting centraal staat. De kringavond vindt om de drie weken plaats.
De kringen worden ingedeeld naar avond, dus een dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kring. De datums worden aan het begin van het seizoen gedeeld met de kringleiders. Totaal zijn er ca. 12 avonden, gepland tussen oktober en april. De avonden vinden plaats bij iemand thuis, dit kan een afwisselend of vast adres zijn.

Heb je interesse in de kring, dan ben je van harte welkom! Je kan je opgeven via: huisbijbelkring@hervormdoud-alblas.nl.

Hartelijke groet van de commissieleden
Sjanie Bons, Marco de Keizer, Jantine Moret, Heidi van Muijlwijk, Richard Ruiter en Geert Voordijk.