Ons sponsorkind


Sinds vorig jaar oktober hebben we als zondagsschool, via Woord en Daad, Maria Angel uit Colombia financieel gesteund. We kregen nu bericht dat Maria helaas niet langer deelneemt aan het sponsorprogramma. Zij heeft het sponsorprogramma verlaten omdat de overeenkomst met de school en de lokale overheid in Cartagena niet is verlengd. Maria is naar een andere school gegaan, een overheidsschool die geen onderdeel is van het onderwijsprogramma van Conviventia (de organisatie waarmee Woord en Daad samenwerkt). Onze steun aan Maria is hierdoor helaas niet langer mogelijk.
Veel kinderen groeien op in armoede, zij hebben een sponsor hard nodig. Woord en Daad heeft ons gevraagd onze sponsoring voort te zetten en een ander kind te helpen.
Het ‘zendingsgeld’ dat elke zondag door de kinderen meegenomen wordt naar de zondagsschool willen we gebruiken om Jhon Alfedo Jolon Lopez uit Guatemala financieel te helpen. Jhon is 5 jaar oud en woont samen met zijn moeder, broer en zus. Jhon wil later graag brandweerman worden, hij gaat naar school en is daar graag creatief bezig. Met elkaar bezoeken ze elke zondag een Evangelische kerk. Onze steun wordt bijzonder gewaardeerd en we hopen dat het hem mag helpen een zekere toekomst op de bouwen.
Ik de klassen van de Zondagsschool proberen we regelmatig iets te maken en op te sturen naar ons sponsorkind. Op die manier kunnen we hem laten weten dat we aan hem denken en voor hem en zijn familie bidden.
Mogen we rekenen op uw gebed en bijdrage, ook voor Jhon? Elke zondag staat het zendingsbusje klaar, zorgt u dat hij niet vergeten wordt?
Alvast hartelijk dank, namens Jhon