nieuwsbrief Bijbelkring seizoen 2018/2019

NIEUWS   Bijbelkring Oud Alblas

Oud-Alblas, september 2018

Geacht gemeentelid,

Aan het begin van het nieuwe seizoen willen wij u informeren over de Bijbelkring van onze  Hervormde Gemeente. Gelijktijdig willen wij u hartelijk uitnodigen dit seizoen de bijbelkringavonden  voor het eerst of opnieuw te bezoeken. Iedereen is hartelijk welkom.

Dit seizoen willen we de studie over het boek: Paulus en de opstanding van Ds. H.C. Marchand volgen.

Evenals voorgaande jaren zal de inleiding worden verzorgd door één van de bezoekers, maar alleen op vrijwillige basis. Laat dat voor u dus geen belemmering zijn. De leiding van de avond is in handen van één  van de leden van de werkgroep.

Hierbij vast de volgende data van de avonden voor het komende seizoen. Noteer ze vast in uw agenda en probeer ze vrij te houden:

D.V. 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november,12 december, 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari, 6 maart, 20 maart en 17 april.

Tijd is misschien wel het meest schaarse artikel van deze tijd.

Overvolle agenda’s en de drukte van alle dag neemt ons vaak helemaal in beslag.

Toch is het broodnodig persoonlijk en als gemeente bezig te zijn met de Bijbel en zo te leren wat Gods plan en weg is met deze wereld en ook met ons persoonlijk. Ook voor de tijd waarin wij leven heeft God in Zijn boek lessen gegeven. We willen u daarom aansporen en uitnodigen de  bijbel-kring te bezoeken. Even uit de beslommeringen en drukte van alledag, gezamenlijk met andere leden van de gemeente ons laten leren wat nodig is voor nu en voor het eeuwige leven.

 

Wij wensen u een gezegend seizoen toe.

De werkgroep van de Bijbelkring.