Ds. W. van Weelden

Ouderlingen wijk / taak
J. de Waal (scriba)
email klik hier
Wijk 1: Brugstraat, Burgemeester Boudet van Damstraat, Heiweg, Kerkstraat, Schoolstraat.

J. Bijkerk
email klik hier
Wijk 2: Ambachtsstraat, Blussé van Oud-Alblasplein, Dorpsstraat (72-98), Grote Nes, Kooiwijk, Oranjelaan, Peperstraat, Van der Mijlestraat, Westeinde, plaatsen ten zuiden en westen van Oud-Alblas.

L.A.G. Versluis
email klik hier
Wijk 3: Beemdweg, Berkenlaan, De Boomgaard, Iepenlaan, Kastanjelaan, Lindenlaan, Peppellaan, Voorwetering, Weideveld, Wilgenlaan.

Vacature

Wijk 4: Dr. A. de Haanstraat, Koningin Emmalaan, Koningin Julianaweg, Koningin Wilhelminalaan, Prinses Beatrixstraat, Prins Bernhardweg, Prinses Ireneweg, Prins Johan Frisostraat, Prinses Margrietlaan, Prins Willem Alexanderstraat.

A.B. den Hertog
email klik hier
Wijk 5: Dorpsstraat (1-71), Noordzijde, Oosteinde, Peilmolenweg, Zijdeweg; plaatsen ten noorden en oosten van Oud-Alblas.

G.H. de Kluijver (jeugdouderling)
email klik hier

T. Vlot (secretaris College van Kerkrentmeesters)
email klik hier