JEUGDVERENIGING ‘KEN HEM IN AL UW WEGEN’

JEUGDVERENIGING KEN HEM IN AL UW WEGEN

De JV is voor alle jongeren van 16 jaar en ouder. Eén keer in de 14 dagen komen we op zondagavond na de kerkdienst als jeugd bij elkaar in Beréa. Vanaf 20.15 uur starten we de avond, die duurt tot ongeveer 22:00. De belangrijkste reden dat we bij elkaar komen, is dat we God beter willen kennen en Hem in alle dingen van ons leven willen betrekken. Omdat we vriendschappen ook belangrijk vinden, zorgen we ook voor gezelligheid.

Het eerste gedeelte van een reguliere JV-avond wordt meestal ingevuld door één of twee leden. Zij houden een inleiding en kiezen een (Bijbels) onderwerp dat hen aanspreekt. Sinds seizoen 2018/2019 werken we daarnaast ook met thema’s die d.m.v. een enquête door de leden zijn aangedragen en van tevoren al vaststaan in het rooster. Elk thema wordt dan twee JV-avonden achter elkaar behandeld, wat voor nóg meer verdieping zorgt.  Ook zingen en bidden we met elkaar en bespreken we het onderwerp/thema in de grote groep of in kleinere groepjes.

Tijdens het tweede gedeelte van een JV-avond doen we regelmatig een spel of hebben we een gezellige avond met bitterballen en chips. Naast deze ‘gewone’ JV-avonden nodigen we ook weleens een spreker uit en we hebben (bijna) jaarlijks een open avond, waarbij andere gemeenteleden ook welkom zijn.

Maar ook buiten de zondag hebben we activiteiten, zoals een BBQ, een avondje sport of strand, een dagje naar een pretpark en nog veel meer. In de herfstvakantie gaan we met elkaar op JV-weekend, wat altijd supergezellige en goede weekenden zijn. Ben je 16 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom!

Als je vragen hebt: voel je vrij om iemand van het bestuur aan te spreken. Het bestuur van 2018/2019 bestaat uit:

Voorzitter: Gerwin van Muijlwijk, Oosteinde 61 (e-mail: gerwinvanmuijlwijk@gmail.com)

Secretaris: Lisanne de Jong, Iepenlaan 5 (e-mail: lisanne-dj@hotmail.nl)

Penningmeester: Reinier de Kruijf, Oosteinde 42 (e-mail: reinier_97@live.nl)

Extern: Demy Bijkerk, Lindenlaan 4 (e-mail: demybijkerk@live.nl)

Acties & Algemeen: Inge Kwakernaak, Dorpsstraat 12 (e-mail: ingekwakernaak@live.nl)