Foto-impressie JV!

Als JV hechten we veel waarde aan vriendschappen en we zijn dankbaar dat er een goede sfeer heerst onder onze jongeren. Ongeveer elke maand is er een activiteit: dan gaan we samen schaatsen, bowlen, lasergamen, pannenkoeken bakken en nog veel meer toffe dingen. Het hoogtepunt is natuurlijk het JV-weekend in oktober. Door het seizoen met een weekend samen te beginnen, leer je elkaar nog beter kennen.

Maar naast deze vanuit de vereniging georganiseerde activiteiten zien we elkaar ook regelmatig daarbuiten! Dan gaan we bijvoorbeeld gezellig een avondje bij het kampvuur zitten of doen we iets actiefs (zoals onze deelname aan de Gondelvaart in september en de paalzit-actie in juni). Bij deze een kleine foto-impressie van ons!

En… ben je 16 jaar of ouder en heb je al deze gave momenten gemist? Wees welkom!

Als afsluiting van het JV-seizoen 2016-2017 zijn we met zijn allen naar Duinrell geweest.

Fanatiek lasergamen. Er zijn inmiddels al aardig wat potjes gespeeld met elkaar. Zelfs op JV-weekend gingen alle spullen mee.

In september 2017 hebben we meegedaan aan de Gondelvaart en hebben we geklust aan een heuse walvis. Na een week hard doorwerken kunnen we heel positief terugblikken op deze gezellige dagen met elkaar!