Ons sponsorkind Maria

 

We hebben bericht gekregen van de stichting Woord en Daad bericht dat ons sponsorkind niet langer deelneemt aan het sponosorprogramma. We hebben tijd, geld en gebed gegeven aan Vigneswara uit India, hij heeft dat als heel waardevol ervaren. Nu heeft hij de leeftijd bereikt waarop hij het sponsorprogramma verlaat en zelf moet gaan werken om zijn studie te kunnnen bekostigen en afronden. Dit doet hij door een bijbaan te zoeken en/of te werken op zijn school, bijvoorbeeld door vertaalwerk te doen of andere leerlingen bijles te geven.

Stichting Woord en Daad heeft ons, als zondagsschool, een ander sponsorkind toegewezen, Maria Angel Rivera Hernandez uit Colombia. Wat zou het mooi zijn als Maria op onze steun kan rekenen.
Maria is 6 jaar oud, ze woont met haar moeder, zusje en grootouders. Haar ouders zijn gescheiden maar ze heeft nog wel goed contact met haar vader.
Door het financieel steunen van Maria krijgt ze de kans om naar school te gaan, zich te ontwikkelen tot een jongvolwassene die verschil kan maken in de maatschappij van haar land.
Mogen we rekenen op uw bijdrage en gebed voor Maria?
Het geld dat de kinderen elke week meenemen naar de zondagsschool wordt gebruikt om haar financieel te helpen. We proberen per klas ook regelmatig iets naar haar op te sturen.
Nogmaals, de zendingsbusjes staan iedere zondagmiddag klaar voor Maria, zorgt u dat de kinderen haar niet vergeten? Alvast hartelijk dank namens Maria!